Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
FETÖ terör örgütüne yönelik aralarında Denizli'nin de bulunduğu 23 ilde gerçekleştirilen ‘Kıskaç-34’ operasyonlarında 110 şüphelinin yakalandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 14.01.2025 - 08:19
Güncelleme: 14.01.2025 - 08:19
FETÖ terör örgütüne yönelik 23 ilde gerçekleştirilen ‘Kıskaç-34’ operasyonlarında Denizli’nin de aralarında bulunduğu illerde 110 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
İçişleri Bakanlığı, Denizli dahil 23 ilde FETÖ’ye yönelik operasyon düzenledi. Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen ‘Kıskaç-34’ operasyonlarında 110 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin, örgütün akademisyen, askeri ve güncel yapılanmaları içinde faaliyet gösterdikleri, hücre evlerinde barındıkları, örgüt sorumlularıyla ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları ve kripto haberleşme programı ByLock’u kullandıkları belirlendi. Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranma kaydı olan kişilerin de yakalandığı bildirildi.
Operasyonlarda çok miktarda döviz, Türk lirası, doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Denizli başta olmak üzere operasyon düzenlenen illerde terörle mücadele ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Bakan Yerlikaya, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir