Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Hazine, Denizli’de mülkiyeti kendisinde olan 13 arsayı satışa çıkardı. 13 arsa için 195 bin lira ile 510 bin lira arasında muammen bedel belirlendi. Söz konusu arsalar için 9 Temmuz’da ihale yapılacak. Hazine 2 arsa için ise irtifak hakkı tesisi yapılacağını açıkladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 23.06.2024 - 19:56
Güncelleme: 23.06.2024 - 19:56
Denizli’nin Çal ilçesinde mülkiyeti Hazine’ye ait olan 13 taşınmaz satışa çıkarıldı. Çal Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından satışa çıkarılan arsalar ilçeye bağlı Süller Mahallesinde yer alıyor. A-2 konut alanı imarlı olan arsalar için için 195 bin lira ile 510 bin lira arasında muammen bedel belirlendi. Söz konusu arsalar için 9 Temmuz’da ihale yapılacak.
Hazine, 2 arsa için ise irtifak hakkı tesisi yapılacağını açıkladı. İrtifak hakkı tesisi yapılacak taşınmazlar Çal’a bağlı İsabey Mahallesinde yer alıyor.
İlan metnine ulaşmak için tıklayınız…