Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Milli güreşçi ağır yaralandı! 4 kişi öldü

Denizlili milli güreşçi Beytullah Sarı ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil Manisa’nın Salihli ilçesinde kaza geçirdi. Kazada milli sporcu ağır yaralanırken, kazada Burak Sarı ile babası Bekir Sarı ve otomobilde bulunan 2 akrabaları hayatını kaybetti.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 22.08.2023 - 06:49 Güncelleme: 22.08.2023 - 06:49
Milli güreşçi ağır yaralandı! 4 kişi öldü

Kaza, Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana geldi. Avrupa ve Türkiye'de sayısız başarıları bulunan milli güreşçi Beytullah Sarı’nın da içerisinde bulunduğu araç, sabah saat 04.30 sıralarında Manisa'nın Salihli ilçesi yakınlarında bilinmeyen bir sebepten bariyerlere çarparak alev aldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada milli güreşçi Beytullah Sarı ağır yaralanarak hastaneye kaldırılırken, güreşçinin kardeşi Burak Sarı ve babası Bekir Sarı ile yakınları Adem Yüce ve Oktay Yüce ise hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan ve aynı zamanda Pamukkale Belediyespor sporcusu olan milli güreşçinin Manisa’nın Yunus Emre ilçesinde düzenlenen Yunt Dağı Yağlı Güreşlerinden memleketi Kula’ya dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Manisa Şehit Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sarı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !