Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Tavşanlı'da Samanlık Yangını Korkuttu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde samanlıkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, rüzgarın etkisiyle bir eve sıçradı ve maddi hasara yol açtı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 29.07.2024 - 19:02 Güncelleme: 29.07.2024 - 19:02
Tavşanlı'da Samanlık Yangını Korkuttu

Denizli Haber: Balıköy beldesinde İbrahim Yazkan'a ait samanlıkta başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak eve sıçradı. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Tavşanlı ve Harmancık itfaiye ekipleri ile orman arazözleri hızla olay yerine sevk edildi.

Anında müdahale edildi

İtfaiye ekipleri ve orman arazözleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin evi tamamen sarmasını engelledi. Uzun uğraşlar sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangında samanlık tamamen yanarken, evde de maddi hasar meydana geldi. Yangının sebebi hakkında inceleme başlatıldı.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !