Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
8 Mart Pazar Denizli’de elektrik kesintisi uyarısı
8 Mart Pazar Denizli’de elektr...
11:35PAÜ’lü Akademisyen Nalan Devrent Hayatını Kaybetti
PAÜ’lü Akademisyen Nalan Devre...
17:45Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
Denizlispor’da Ali Çetin döneminin öncesinde Mustafa Üstek’in başkanlığı döneminde İdari İşlerden Sorumlu yöneticilik yapan Nihat Hünkar, konkordato ilan etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 24.12.2018 - 19:25
Güncelleme: 24.12.2018 - 19:25
Denizlispor’da Mustafa Üstek’in başkanlığı döneminde İdari İşlerden Sorumlu yöneticilik yapan Nihat Hünkar, konkordato ilan etti.
Denizli’de konkordato ilan eden şirketlere bir yenisi daha eklendi. Denizlispor’da Mustafa Üstek döneminde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Nihat Hünkar’a ait Denizli Ticaret Sicil Müdürlüğüne kayıtlı Çağdaş Otomotiv - Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin yaptığı başvuru Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından kabul edildi. Buna göre şirket 3 ay boyunca konkordato ilan etti.
Mahkeme şirkete geçici komiser olarak Konkordato uzmanı Av. Hakan Kıvanç, SMMM Necati Çağırgan ve SMMM Ferudun Fazıl Doğan'ı atadı.