Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yapımı devam eden Acıpayam Kanyonu'ndaki göletlerin sera naylonu ile yapıldığı ortaya çıktı. Benlik olarak bilinen ardından da Acıpayam Kanyonu diye değiştirilen kanyondaki işlem çevrecilerin tepkisine neden oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 03.04.2021 - 04:13
Güncelleme: 03.04.2021 - 04:13
Acıpayam Belediyesi tarafından turizm destinasyonuna kazandırılması için kiralanan ve çalışmalar yürütülen Acıpayam Kanyonu, beraberinde çevrecilerin de tepkisine neden oldu. Kurak bir kış geçiren bölgede turizm için göletlerin su sızıntısını önlemek için sera naylonu ile yapıldığı ortaya çıktı.
DOĞAYA ZARAR VERİYOR
Çevreciler, sera naylonu ile oluşturulan göletlere ve çalışmaları yürüten Acıpayam Belediyesine tepki gösterdi. Doğanın dengesini bozacak adımlar atılmaması isteyen çevreciler, oluşturulan göletlerin turizm için önemli olmasına rağmen bölgenin doğal yapısına bozacağına dikkat çekiyor.