Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Zeybekci’den flaş emekli maaşı çıkışı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “EYT üzerinden emeklilik sistemimizi dar bir koridora soktuk. Emekliye 25 bin lira verilerek çözülse dünyada fakir ülke kalmazdı. Çözüm ürünü, malı, istihdamı artırmak. Topyekün ülkece bir karar vermeliyiz” dedi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 15.08.2024 - 05:02 Güncelleme: 15.08.2024 - 05:02
Zeybekci’den flaş emekli maaşı çıkışı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, CNN Türk'te katıldığı programda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Zeybekci, özellikle EYT ve emekli maaşları konusundaki açıklamalarıyla dikkat çekti.

"EYT üzerinden emeklilik sistemimizi dar bir koridora soktuk" diyen Zeybekci, EYT'nin geleceğin kaynaklarını bugünden tüketmek anlamına geldiğini belirtti. "Bu sürdürülebilir bir şey değil, bu bir siyasi mesele değil, bu bir memleket meselesidir," ifadelerini kullanan Zeybekci, popülizmden uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Zeybekci, "Beklentiler sonsuz, kaynaklar sınırlıdır. Türkiye olarak doğru yoldayız. Parayı artırarak refahı artıramazsınız, refahı artırmanın yolu üretimi artırmaktır," dedi. Ayrıca, emekli maaşlarına zam yapılmasına karşı çıkarak, "Emekliye 25 bin lira verilerek çözülse dünyada fakir ülke kalmazdı. Çözüm ürünü, malı, istihdamı artırmak. Topyekün ülkece bir karar vermeliyiz" şeklinde konuştu.

Emekli maaşlarının artırılmaması gerektiğini savunan Zeybekci, ekonomik refahın ancak üretimin artırılmasıyla sağlanabileceğini ifade etti.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !