Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Emekli olduktan sonra bisikletle Türkiye turuna çıkan Mehmet ve Duygu Kırkıcı çifti, bu yılki rotaları kapsamında Denizli’nin Çivril ilçesine ulaştı. Beşinci kez Çivril’e gelen çift, burada iki gün konaklayarak dinlendikten sonra turuna Uşak güzergahında devam edecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.11.2024 - 08:08
Güncelleme: 19.11.2024 - 08:08
İstanbul’dan başlayan ve dört aydır süren tur kapsamında Erzincan, Iğdır gibi birçok ili gezen Kırkıcı çifti, son olarak Isparta’dan Çivril’e geldi. Çivril’de, AKİDAK Başkanı Erkan Atila ve doğa sever Veyis Demirci tarafından karşılanan çift, ilçede çeşitli etkinliklere katıldı. Sabah kahvaltısının ardından Işıklı Gölü çevresinde bisiklet turu yapan çift, bölgenin güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Akşam saatlerinde Ahmetçik Ahmet Ateş Parkı’nda kamp kurarak günü tamamladı.
“Doğa ve Bisiklet Sevgisi Aşılıyorlar”
AKİDAK Başkanı Erkan Atila, Kırkıcı çiftini Çivril’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bisiklet sevgisini ve doğa tutkusunu tüm ülkeye örnek olan Mehmet ve Duygu Kırkıcı çiftini beşinci kez ilçemizde görmekten gurur duyuyoruz. Sekiz yıldır Türkiye turu yapan bu değerli çift, bizlere doğa ve bisikletin güzelliklerini bir kez daha hatırlattı” dedi. Çiftin kamp yaparak doğal yaşamla iç içe kalma isteğini takdir ettiklerini ifade eden Atila, onların hikayesinin herkese ilham verdiğini vurguladı.
Çivril Keşkeği ve Misafirperverlik
Işıklı Gölü çevresindeki bisiklet turu sırasında mahalle ziyaretleri de yapan çift, burada düzenlenen bir yemekte Çivril keşkeği ile tanıştı. Bölgeye özgü bu lezzete hayran kalan çift, gösterilen misafirperverlik için ev sahiplerine teşekkürlerini iletti. Mehmet ve Duygu Kırkıcı, Çivril’in bisiklet tutkunları için harika bir destinasyon olduğunu ifade etti.
Tur Uşak Güzergahıyla Devam Edecek
Kırkıcı çifti, Çivril’deki kısa dinlenme ve keşif sürecinin ardından Uşak güzergahında yollarına devam edecek. Sıradaki durakları arasında Ulubey Kanyonları da yer alıyor. Çift, Türkiye’nin doğal ve kültürel zenginliklerini bisikletle keşfetmenin kendileri için bir yaşam tarzı olduğunu belirtti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir