Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi” eğitimi alan kursiyerlerin eserleri sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışını yapan Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin sokakları, caddeleri ve meydanlarının sanatla buluşacağını söyledi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 31.05.2024 - 21:38
Güncelleme: 31.05.2024 - 21:38
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin koordinasyonunda, Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü ve Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi kursunda başarılı olan 22 kursiyerin 60 eseri Karma Fotoğraf Sergisi ile beğeniye sunuldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda gerçekleşen açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Kurs hakkında bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi personeli ve fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça, gençler başta olmak üzere her yaştan 22 kursiyerin sergiye emek verdiğini belirterek, kendilerine her türlü imkanı sunan Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti.
Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin sokakları, caddeleri ve meydanlarının sanatla buluşacağını ifade ederek, kenti sanat şehri haline getirmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Sergide 22 fotoğrafçının ortaya koyduğu güzellikleri göreceklerini kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Umarım daha büyük güzellikleri, sanatla anılabilecek bir şehri daha da güzelleştirmek bizim elimizde olacak. Bu anlamda katkı ve desteklerimizi de esirgemeden bu süreci tamamlayacağız” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çavuşoğlu, kursiyerlerle birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi.
Genç Denizli Karma Fotoğraf Sergisi’nde son iki dönem temel fotoğrafçılık eğitimi ve fotoğraf çekimi kursuna katılan 60 kursiyerden 22’sinin 60 eseri sergide yer alıyor. Ağırlıklı olarak Denizli ve çevresi ile farklı şehir ve ülkelere ait fotoğrafların sergilendiği eserler, 6 Haziran’a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.