Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizlili öğretmenden çocuklar için özel kitap

Denizlili sınıf öğretmeni Dilek Açıkgöz'ün çocuklar için hazırladığı Şiirsiz Yaşanmaz Ki adlı şiir kitabı çıktı. Ankara'da görev yapan sınıf öğretmeni, çocuklar için kitapta eğlenceli ve bilgilendirici 100 şiire yer verdi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 13.02.2021 - 06:27 Güncelleme: 13.02.2021 - 06:27
Denizlili öğretmenden çocuklar için özel kitap

Aslen Denizli’nin Acıpayam ilçesinden olan 23 yıllık sınıf öğretmeni Dilek Açıkgöz, pandemi döneminde uzaktan eğitimle eğitim öğretim hayatını devam ettiren çocuklar için kitap hazırladı. Açıkgöz, minik şairler dediler ki, şiirsiz yaşanmaz ki mottosuyla çıktığı yolda 100 adet şiirin yer aldığı Şiirsiz Yaşanmaz Ki adlı şiir kitabını çıkardı. 10 gün önce çıkan kitap, kısa sürede ilgi görürken kitap seçkin kitapçılarda ve İnternet ortamında satışa çıkarıldı.

ÇOCUKLAR İÇİN FARKLILIK OLSUN
Kitapta çocuklar için eğlenceli ve bilgilendirici 100 şiirin bulunduğunu aktaran Açıkgöz, "Pandemi en çok çocukları etkiledi. Onlar için hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir çalışma yapmak istedik. Şiirsiz Yaşanmaz Ki adlı kitabımızı çıkardık. Hazırlarken biz de eğlendik. Eminim ki çocuklar da şiirlerimizi okurken çok eğlenecek" dedi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !