Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Buldan’da Boş Evde Yangın Paniği
Buldan’da Boş Evde Yangın Pani...
11:23Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapılacak: 110 Milyon TL’lik Yatır...
Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapı...
10:45Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede Elektrik Kesintisi
Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede...
18:10APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Kurban Bayramı’nda ilçe genelinde hizmet vereceği kurban kesim yerlerini açıkladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre küçükbaş kesim yerlerinde büyükbaş hayvan kesimi yapılamayacak. Büyükbaş hayvan kesimi ise Et Süt Kurumu kombinasında gerçekleştirilebilecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 11.06.2024 - 05:15
Güncelleme: 11.06.2024 - 05:15
Merkezefendi’de, 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı hazırlıkları çerçevesinde kurban kesim yerleri belirlendi. Buna göre Yenişehir Kapalı Pazar Yeri, Sevindik Kapalı Pazar Yeri, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri, Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri, Servergazi Kapalı Pazar Yeri, Barbaros Kapalı Pazar Yeri, Babadağ TOKİ Evleri Kapalı Pazar Yeri, Karaman (Değirmenönü) Kapalı Pazar Yeri ve 1200 Evler Kapalı Pazar Yerlerinde küçükbaş kurban kesimi yapılacak. Belirlenen noktalarda vatandaşın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda kurban kesim işlemlerini gerçekleştirebilmesi için tüm tedbir ve önlemler alındı.
GÖREVLERİNİN BAŞLARINDA OLACAKLAR
Kurban kesim alanlarında kasap, zabıta ekipleri ve görevli personel hazır bulunacak. Görev alan ekipler, hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlara yardımcı olacak. Kesim işlemlerinin sona ermesinin ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kesim alanlarında temizlik işlemini gerçekleştirecek. Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Çağrı Merkezi ekipleri Kurban Bayramı boyunca görevlerinin başında olacak.
“KURBAN BAYRAMINDA 24 SAAT GÖREV BAŞINDA OLACAĞIZ”
Kurban Bayramı hazırlıklarını titizlikle tamamladıklarını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizin sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurallara uygun şekilde kesimlerini yapabilmeleri için tüm düzenlemeleri gerçekleştirdik. Görevli çalışma arkadaşlarımız hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştırmak için belirlediğimiz kurban kesim yerlerinde bulunacak. İlçemizde bayramın mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gereken her şeyi yapıyoruz. Merkezefendili hemşehrilerimizin bayramı ağız tadıyla yaşaması için 24 saat görev başında olacağız” ifadelerini kullandı.