Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
13:52Honaz’da Kadınlara Dünya Kadınlar Günü Sürprizi
Honaz’da Kadınlara Dünya Kadın...
Pamukkale Belediyesi 3 yıllık dönemde kullanılmak üzere araç kiralama ihalesine çıkmaya hazırlanıyor. Söz konusu karar belediyenin yarınki Mayıs ayı meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 01.05.2024 - 20:45
Güncelleme: 01.05.2024 - 20:45
Pamukkale Belediyesi, Mayıs ayı meclis toplantı maratonuna başlıyor. 10 maddelik gündemle başlayacak olan Mayıs ayı toplantısının ilki yarın(3 Mayıs Cuma) sat 15’te YSE’de bulunan belediye hizmet binası belediye meclis binasında gerçekleştirilecek. Meclisin ilk gündem maddesi ise belediyenin araç kiralama ihalesi olacak.
Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından istenilen araçların kiralaması için konu meclis gündemine gelecek. Araçların şoför ve yakıt giderleri ise Pamukkale Belediyesi tarafından karşılanacak. Araçlar 1 Ekim 2024 – 30 Eylül 2027 tarihleri arasında kullanılacak.