Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

CHP Güney'de adaylar değişti

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Güney Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mahmut Toprakçı, olası hukuki sorunlar nedeniyle adaylıktan çekildiğini duyurdu. Yerine ise CHP'nin yeni Güney Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Eraydın oldu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 12.02.2024 - 19:18 Güncelleme: 12.02.2024 - 19:18
CHP Güney'de adaylar değişti

Toprakçı, kamuoyuna yaptığı açıklamada, yaşanabilecek hukuksal sorunlar sebebiyle adaylıktan feragat ettiğini ve bu kararı paylaşmak istediğini belirtti. Adaylık sürecinde desteklerini esirgemeyen parti yönetimine ve halka teşekkürlerini ileten Toprakçı, yeni adayları Mehmet Ali Eraydın'a başarılar dilediğini ifade etti.

CHP Güney ilçe örgütü de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Mahmut Toprakçı'ya teşekkür ederken, yeni adayları Mehmet Ali Eraydın ile birlikte yola devam edeceklerini vurguladı. Açıklamada, "Adaylık süresi boyunca partimize ve halkımıza yaşatmış olduğu heyecan ve göstermiş olduğu samimiyetten dolayı belediye başkan adayımız Sayın Mahmut Toprakçı'ya partimizin tüm üyeleri adına teşekkür ederiz. Şimdi; aynı heyecan ile CHP Güney Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Ali Eraydın ile birlikte yol yürümeye devam ediyoruz Güney için el ele. Birlikte başaracağız" denildi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !