Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi’nin mahalle iftarı İlbade’de buluşturdu
Merkezefendi’nin mahalle iftar...
12:28Bekilli’de atlar kayıt altına alınıyor: Mikroçip uygulaması
Bekilli’de atlar kayıt altına...
12:09Çardak’ta gübre desteği: 721 çuval üreticiyle buluştu
Çardak’ta gübre desteği: 721 ç...
11:55Denizli’de 20 belediyenin grubu yeniden düzenlendi
Denizli’de 20 belediyenin grub...
CHP'nin Denizli Büyükşehir Belediye ve Pamukkale Belediye Başkan adayları belli oldu. Büyükşehir adayı PM üyesi eski İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu olurken, Pamukkale adayı ise yine eski İl Başkanı Ali Rıza Ertemur oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 25.01.2024 - 19:19
Güncelleme: 25.01.2024 - 19:19
Yerel seçime 2 ay kala CHP'nin merakla beklenen 2 adayı daha belli oldu. Bir süredir özel çalışmanın yürütüldüğü Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile Pamukkale Belediye Başkan adayı belli oldu.
CHP, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak eski İl Başkanı Parti Meclisi üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu belirlerken, Pamukkale Belediye Başkan adayı ise yine eski il başkanı olan Ali Rıza Ertemur oldu.
2 isim de aday adaylığı başvuru sürecinde aday adaylığı başvurusunda bulunmazken, resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.