Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 16.03.2023 - 21:12
Güncelleme: 16.03.2023 - 21:12
Saadet Partisi Denizli Seçim İşleri Başkanı Avukat Abdullah Özeren, “Denizli'de milletvekili seçimi için aday adaylık başvuruları devam ediyor. Resmi işlemleri tamamlayan aday adaylarının başvurularını alıyoruz” dedi.
Yazılı açıklama yapan Özeren, "Bizler hakkın ve hakikatin savunucuları olarak Denizli'de seçim çalışmalarını başlattık. Seççim karargahımız ile koordineli bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Her seçim bir önceki seçimden daha büyük önem arz ediyor. Bunun bilincindeyiz. Bu yüzden elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Arazide ter dökerken milletimizin dertlerini dinleyip bunlara çare üreteceğiz. Bizler 11 aylık Refahyol iktidarında neler başardığımızı milletimize ispat etmiş bir partiyiz. Seçimlerde adaylarımız da bu havayı sahaya yansıtacaktır.
İTTİFAK AÇIKLAMASI
Genel merkezimiz titizlikle çalışmalarını devam ettiriyor. Seçim işleri olarak genel merkezden ne karar çıkarsa Denizli'de de bunu uygulayacağız. Çanakkale Zaferi'nim yıldönümünde genel merkezimizde seçim işleri toplantısı gerçekleştirilecek. Buradan çıkacak kararı da kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.