Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
MEB’den Baklan’a Mesleki Eğitim Çıkarması
MEB’den Baklan’a Mesleki Eğiti...
13:34Çameli’de Ramazan Sofrasında Siyaset Buluştu
Çameli’de Ramazan Sofrasında S...
12:48Buldan’da Kestane Deresi İddialarına Yanıt
Buldan’da Kestane Deresi İddia...
12:46Denizli'ye tramvay mı geliyor! Çavuşoğlu'ndan inceleme
Denizli'ye tramvay mı geliyor!...
Moldova'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Türkiye ve Denizli’yi başarıyla temsil eden Çivrilli sporcu Petek Çavdar, dünya ikinciliğini elde ederek büyük bir başarıya imza attı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.08.2024 - 20:07
Güncelleme: 20.08.2024 - 20:07
Katıldığı her turnuva ve şampiyonada kazandığı madalyalarla Çivril’in gururu olan Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi Takımı sporcusu Petek Çavdar, Moldova’da düzenlenen şampiyonada da büyük bir başarıya imza attı. 60 ülkeden 2 bin sporcunun katıldığı Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında mücadele eden Çavdar, zorlu rakiplerini geride bırakarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Sol Kol İkinciliği, Sağ Kol Üçüncülüğü
Mücadele ettiği kiloda sol kolda dünya ikinciliği elde eden Petek Çavdar, sağ kol müsabakasında ise dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Çavdar’ın bu başarısı, Türkiye ve Denizli’nin adını uluslararası platformda bir kez daha duyurmuş oldu.
Denizli’nin Gururu Petek Çavdar
Petek Çavdar, elde ettiği bu önemli derecelerle hem Türkiye’yi hem de memleketi Denizli’yi gururlandırmaya devam ediyor. Çavdar’ın başarısı, gelecekteki turnuvalarda da büyük başarıların habercisi olarak değerlendiriliyor.