Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
El Yapımı Yüzük Modelleri: Form ve El İşçiliğinin Buluştuğu...
El Yapımı Yüzük Modelleri: For...
12:28Sanayi Bakanı, DTO’nun Teknik Tekstil Merkezini inceledi
Sanayi Bakanı, DTO’nun Teknik...
12:20Yeşilay Haftası’nda travertenlere yeşil dokunuş
Yeşilay Haftası’nda travertenl...
12:12Çameli’de orman parkı için 20 yıllık sözleşme
Çameli’de orman parkı için 20...
Denizlispor, TFF 3. Lig 4. Grup'ta ligin 2. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bursa Nilüfer FK ile 1-1 berabere kaldı. İlk haftayı galibiyetle kapatan yeşil-siyahlı ekip, bu beraberlikle puanını 4’e çıkardı ve yoluna namağlup devam ediyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 14.09.2024 - 00:53
Güncelleme: 14.09.2024 - 00:53
Bursa'da oynanan mücadelenin ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Pozisyon açısından kısır geçen bu devrede, takımlar savunmada dikkatli bir oyun ortaya koydu ve gol fırsatları bulmakta zorlandı. İlk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı ve ekipler soyunma odasına 0-0’lık skorla girdi.
Mücadelenin ikinci yarısı ise çok daha hareketli geçti. 56. dakikada ev sahibi Bursa Nilüfer FK, maçtaki dengeyi bozan golü buldu. Sol kanattan Serhan’ın yaptığı ortayı iyi değerlendiren Aykut Çift, kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından dengeyi sağlamak için çabalayan Denizlispor, 76. dakikada aradığı golü buldu. Alihan’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, arka direkte iyi yükselen Emre Furtana, gelişine vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi.
Kalan dakikalarda her iki takım da galibiyet golü için baskı kursa da, savunmalar başarılıydı ve başka gol sesi çıkmadı. Maç 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla, ilk haftayı galibiyetle kapatan iki takım da 4 puana ulaştı.
Yeşil-siyahlılar, ligin 3. haftasında kendi sahasında Polatlı 1926 Spor'u konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak olan bu karşılaşma, 22 Eylül Pazar günü saat 16:30’da başlayacak. Taraftarlar, takımlarının sahadan galibiyetle ayrılması için stada akın etmeye hazırlanıyor.