Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Galatasaray, Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğunu ilan etti. Bu zaferin ardından Denizli’deki Galatasaray taraftarları büyük bir sevinç yaşadı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.05.2024 - 03:57
Güncelleme: 27.05.2024 - 03:57
Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'u 3-1 yenen Galatasaray, 24. şampiyonluğunu elde etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte, tüm yurtta ve yurt dışında olduğu gibi Denizli’de de Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. Denizli'deki kutlamaların merkezi Çınar Meydanı ve Pamukkale Üniversitesi Kampüsü oldu.

Coşkulu Kutlamalar
Şampiyonluğu doyasıya kutlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerinde bayraklar ve araç konvoylarıyla şehir turu attı. Çınar Meydanı ve Pamukkale Üniversitesi Kampüsü’nde toplanan taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyledi. Kutlamalara çocuklarını da getiren bazı taraftarlar, onların da bu coşkuya ortak olmasını sağladı.

Meşaleler ve Marşlar
Kutlamalar boyunca meşaleler yakarak Galatasaray marşları söyleyen taraftarlar, şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı. Denizli’nin çeşitli noktalarında toplanan Galatasaraylılar, gece boyunca süren kutlamalarla şehrin sokaklarını sarı-kırmızı renklere boyadı.
