Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Tavas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 proje, toplu açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.09.2025 - 09:58
Güncelleme: 18.09.2025 - 09:58
Tavas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 proje, toplu açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacak. Şehit Polis Veli Kabalay Çocuk Gelişim Merkezi, Emekli Kıraathanesi, Havuz Kafe, Kültür Sanat Evi Kafe ve Evlilik Ormanı, 19 Eylül Cuma günü düzenlenecek programla açılacak.
Tavaslıların sosyal yaşamına katkı sağlamak ve çocuklara daha iyi eğitim ortamı sunmak amacıyla hayata geçirilen projelerin açılışı, saat 16.00’da Tavas Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “İlçemize kazandırdığımız projelerin açılışını büyük bir coşkuyla yapacağız. 19 Eylül’de düzenleyeceğimiz Toplu Açılış Törenimize tüm halkımız davetlidir” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir