© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

9 Yaşındaki Hazal Erbay Çal’ın Gururu Oldu

Denizli’nin Çal ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü himayelerinde şampiyonaya hazırlanan Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Hazal Erbay, İstanbul’da düzenlenen 9. Wako Kickboks Dünya Kupası’nda büyük bir başarıya imza attı.

42 ülkeden 3 bini aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada, 30 kg bayanlar kategorisinde mücadele eden 9 yaşındaki Hazal Erbay, dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Çal ilçesinin gururu olan Hazal Erbay, bu önemli başarısından dolayı Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan tarafından altınla ödüllendirildi. Başkan Hakan, Hazal Erbay’ı, ailesini, Antrenörü Kaan Öz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özgür Artan, Gençlik ve Spor Müdürü Tayfur Öztepe, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Denizli ve Gazi İlkokulu Müdürü Mehmet Buldanlı ile birlikte makamında kabul etti. Başkan Hakan, Hazal Erbay’a altın takarak tebrik etti ve başarısından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Başkan Hakan, Hazal’ın başarısının gençlere örnek teşkil etmesini dileyerek, sporun ve eğitimin önemine vurgu yaptı.

“Çok Çalıştım ve Disiplinden Taviz Vermedim”

Başkan Hakan’a teşekkür eden Hazal Erbay, “Başarım ile gururlanan başkanımıza teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü himayelerinde Antrenörüm Kaan Öz ile şampiyona için iyi hazırlandım. Çok çalıştım ve disiplinden taviz vermedim. Verimli ve disiplinli çalışınca başarı geliyor,” dedi.

Hazal Erbay’ın elde ettiği bu önemli başarı, Çal ilçesinde büyük sevinçle karşılandı ve genç sporcuya destek mesajları yağdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER