© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Erdoğan: “Kalkınma İçin Vergi Çok Önemli”

Erdoğan: “Kalkınma İçin Vergi Çok Önemli”

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş ve ekibi, “Vergi Haftası” kutlamaları çerçevesinde Denizli Ticaret Odasını (DTO) ziyaret etti. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, bir ülkenin kalkınması için verginin önemli olduğunu belirtti.

27 Şubat-5 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla kendisini ziyaret eden Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür eden Başkan Uğur Erdoğan, “Bir ülkenin kalkınması ve yaşam standartlarının artması için vergi çok önemlidir. Denizli, vergisini düzenli ödeme konusunda hassas bir ildir. Bu nedenle başta üyelerimiz olmak üzere tüm vergi mükelleflerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” dedi.

Vergisini zamanında ödeyenlere uygulanacak olan yüzde 5’lik indirimin mükelleflere olumlu yansıyacağına inandığını belirten Erdoğan, “Bu uygulama vergisini zamanında ödeyenler için önemli bir teşviktir. Vergisini zamanında ödeyemeyenler için de düzenli ödeme alışkanlığına sevk edecektir.” diye konuştu.  

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş ise Vergi Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, “Maliye Bakanlığı ve bağlı birimler olarak verginin, kalkınma ve ekonomik anlamda büyümeye olan etkisini toplumun tüm kesimlerine benimsetmek amacındayız. Önemli paydaşlarımız arasında olan sivil toplum kuruluşları ile de görüşmeler gerçekleştiriyoruz. İş dünyasının talepleri ile uygulamaları güncelleme gayretindeyiz.” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER