Babadağ Belediyesi'nden Sıcak Hava İçin Mesai Ayarı

Mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcaklıklar sonrası Babadağ Belediyesi ekiplerinin mesai saatlerinde düzenlemeye gidildi.

Denizli Haber – Hava sıcaklıklarının insan sağlığını tehdit eder boyutlara ulaşmasıyla birlikte Babadağ Belediyesi, belediye personelinin sağlığını korumak ve hizmetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Belediye, temizlik, çöp toplama ve inşaat ekiplerinin görev saatlerini 06.00 - 13.00 arası olarak güncelledi.

SAĞLIK İÇİN ERKEN SAATLERDE MESAİ
Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, alınan kararı belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurarak, "Çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu düzenleme hem vatandaşlarımızın hizmete erişimini aksatmayacak hem de personelimizin sağlık riskini azaltacaktır" dedi. Ayrıca vatandaşlardan gösterdikleri anlayış ve destek için teşekkür etti.

Babadağ Belediyesi yaz sıcakları çalışma saatleri değişikliği Murat Kumral mesai saatleri