© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

BARO Başkanı İlhan’dan ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Mesajı

Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan İlhan mesajında,Türk ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı6 Ağustos 1922’ de Afyon Kocatepe'de, Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  emriyle Başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922 günü şanlı bir zaferle sonuçlanmıştır” dedi.

Başkan İlhan mesajının devamında ise şu ifadeleri kullandı: “30 Ağustos,bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze kast edenlere karşı biryokluk ve yoksulluk içindeki Türk Ulusunun geleceğine sahip çıkan, vatan toprağının son parçasını savunan, düşman işgalinden kurtaran Cumhuriyetimize giden zaferin tarihidir.Birlik, bütünlük ve inançla her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini, koşullar nasıl olursa olsun bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerden asla vazgeçilmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bir bütün olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. O tarihten bu yana aynı inanç ve kararlılıkla ulusumuzunbu topraklara sahip çıkacağımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyada eşi benzeri görülmeyen kurtuluş mücadelesinin ve Cumhuriyetimizin temeli olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutlar, baştaUlu Önder Atatürk, silah arkadaşları olmak üzere, kahraman ordumuza, ülkemiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve kahraman gazilerimize   şükranlarımızı sunar, onların bizlere bıraktığı bu zaferi aynı gururla daima tüm dünyaya haykırmaya devam edeceğimizin sözünü vererek, sağlık ve esenlikler dilerim.”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER