Başkan Arslan Çameli Esnafıyla Sahada Buluştu

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe esnafını ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi. Ziyaretlerde birlik ve istişare vurgusu öne çıktı.

Çameli’de belediye yönetimi, yeni yılın ilk günlerinde esnafın nabzını sahada tutmaya devam ediyor. İlçe merkezinde yapılan ziyaretlerde esnafla birebir görüşen Belediye Başkanı, iş dünyasının taleplerini ve beklentilerini dinleyerek not aldı.

Denizli Haber – Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek ilçe esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret boyunca Başkan Arslan, esnaflarla samimi sohbetler gerçekleştirdi, talep, istek ve önerileri dinledi.

Başkan Arslan Çameli Esnafıyla Sahada Buluştu

ESNAFIN TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
İlçenin sosyal ve ekonomik yapısında önemli bir yere sahip olan esnaflarla bir araya gelen HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Çameli esnaf ziyareti Cengiz Arslan Denizli Çameli belediyesi