© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

CHP yönetimi Ak Parti'yi ziyaret etti

Denizli’de CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret etti. Horzum, ziyareti sosyal medya adresinden duyurdu. Horzum ve Güngör’ün seçimi istişare ettiği öğrenildi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret etti. Ziyarette CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, İl Başkan Yardımcıları Ercan Aydın, İsmihan Yıkar Korkmaz, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek de yer aldı. CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kadın Kolları Başkanımız ve İl Yöneticilerimizle birlikte AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör’ü ziyaret ettik. Geride bıraktığımız seçim sürecini değerlendirerek istişarelerde bulunduk. Şehrimizin gelişmesi için ayrıştıran değil herkesi kucaklayan anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim. Bizleri ağırlayan AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör ve ekibine, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Sn. Osman Özpek’e nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ak Parti’den yapılan açıklamada ise, “İl başkanımız Sayın Yücel Güngör‘ü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli il başkanı sayın Ali Osman Horzum ve ekibi AK Parti Denizli İl Başkanlığında ziyaret etti.  Sayın Başkan ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER