© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli Deva Partisi halkın dertlerini dinledi çözüm önerileri sundu

Deva Partisi Denizli’de ziyaretlerine devam ediyor. Denizli Teşkilatının son durağı Çal ve Çardak ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan ziyaretlerde, partinin sorunlara karşı çözüm önerileri ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgiler verildi. İl Başkanı Bekir Kırar, vatandaşların projelere büyük ilgi duyduğunu söyledi. 

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Denizli İl Yönetimi, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Bekir Kırar ile İl Başkan Yardımcılarının yer aldığı ziyaretlerin son durağı Çal ve Çardak ilçeleri oldu. İlk olarak Çardak ilçesini ziyaret eden Deva Partisi Teşkilatı, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını yerinde öğrenen partililer, çözüm önerilerini ve partisinin projelerini esnaf ve vatandaşlara aktardı. Çardak’ın ardından Çal’a geçen Deva Partililer, burada da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek partilerinin projelerinden bahsetti.
KIRAR, “PARTİMİZİN PROJELERİNE BÜYÜK DESTEK VAR”
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, “Deva Partisi olarak ilk günden bu yana vatandaşın nabzını yokluyoruz. Hemen hemen her gün ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Son ziyaretimizi ilimizin güzide ilçeleri Çal ve Çardak’a yaptık. Burada vatandaşlarla bir araya geldik. Onların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledik. Partimizin politikasından ve çözüm önerilerinden bahsettik. İktidara geldiğimiz zaman uygulayacağımız projelerden bahsettik. Vatandaşlarımızın projelerimize ve çözüm önerilerimize büyük ilgi gösterdi. Teşkilat olarak Denizli’nin tüm noktalarını karış karış gezip, partimizi ve projelerimizi anlatacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER