Denizli’de 30 Kasım elektrik kesintisi programı açıklandı

ADM Elektrik Dağıtım, 30 Kasım 2025 Pazar günü Merkezefendi, Acıpayam, Babadağ, Serinhisar ve Sarayköy ilçelerinde şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi uygulayacak.

Denizli’de şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında ADM Elektrik Dağıtım, 30 Kasım 2025 Pazar günü Merkezefendi, Acıpayam, Babadağ, Serinhisar ve Sarayköy ilçelerinde planlı elektrik kesintisi uygulayacak. Çalışmalar belirlenen saat aralıklarında etaplar halinde gerçekleştirilecek.

ADM Elektrik Dağıtım tarafından yapılan planlamaya göre, 30 Kasım 2025 tarihinde farklı ilçe ve mahallelerde “Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları” nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek. Kesintiler, sabah saatlerinden itibaren başlayarak gün içinde belirlenen saatlerde tamamlanacak.

MERKEZEFENDİ’DE PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Merkezefendi ilçesinde yer alan bazı mahallelerde 30 Kasım 2025 Pazar günü bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yapılacak.

09:00 - 14:00 saatleri arasında uygulan...

Denizli elektrik kesintisi ADM Elektrik Dağıtım 30 Kasım 2025 planlı kesinti Merkezefendi Babadağ Sarayköy