© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli yolunda feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü

Çimento yüklü kamyonla Denizli’ye doğru seyir halinde olan Denizlili sürücü, önüne aniden çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Karşı şeride geçen kamyon, tren raylarına çıkarak durabildi. O anlarda karşı yönden bir aracın gelmemesi ve trenin geçmemesi olası bir faciayı önledi.

Kaza, Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli yönüne seyir halinde olan Denizlili sürücü Ş.Ç.’nin kullandığı 35 P 9780 plakalı çimento kamyonu, Nazilli ilçesi Mengen Çayı mevkiinde önüne aniden çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR, yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

TIR daha sonra karşı şeride geçerek şarampole uçtu ve demiryoluna kadar sürüklendi. Karşı şeritte bir aracın bulunmaması, olası bir facianın önüne geçti. Olay yerine polis, sağlık, TCDD ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif yaralarla atlatan sürücüye ambulansta ilk müdahale yapıldı. Sürücü şok geçirirken, kaza nedeniyle demiryolu trafiği bir süre aksadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Manşet Aydın

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER