Adalet Bakanlığı Denizli'de 36 sözleşmeli personel alacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, 3 bin 500 personel alacak. Denizli'de 36 personel istihdam edilecek.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında toplam 3.500 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak personellerin pozisyon, unvan ve kurumları net olarak belirtildi. Başvurular 1-15 Ağustos 2025 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

İlana göre; 3.172 infaz ve koruma memuru, 91 hemşire, 52 teknisyen, 100 şoför, 29 aşçı, 2 kaloriferci, 30 hasta bakıcı ve 24 hizmetli alınacak. Adaylar yalnızca bir unvan ve bir adalet komisyonu için başvuruda bulunabilecek.

...

infaz koruma memuru alımı Adalet Bakanlığı personel başvurusu Denizli memur alımı