Arpacı’dan Buldan yolu için isyan: “Daha kaç canımız yanacak!”

Buldan’da 1 kişinin öldüğü, 22 kişinin yaralandığı kazanın ardından CHP’li Şeref Arpacı yetkililere seslendi, önlem çağrısı yaptı.

Denizli’nin Buldan ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 22 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı yetkililere tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından seslenen Arpacı, bölgeyi uzun süredir “ölüm yolu” olarak tanımladığını belirterek daha önce verdiği soru önergelerinin dikkate alınmadığını vurguladı.

KAZA SONRASI SERT TEPKİ: “Üç yıldır dile getiriyorum, sorumlular çözüm üretmiyor… Daha kaç canımız yanacak! Verdiğim soru önergeleri ve yaptığım uyarılar yıllardır dikkate alınmadı”
Kazanın ardından paylaşım yapan Şeref Arpacı, yıllardır aynı güzergâhta benzer kazaların yaşandığını ifade etti. Yetkililere çağrıda bulunan Arpacı, “ölüm yolu” olarak nitelendirdiği bölgenin güvenli hâle getirilmesi gerektiğini dile getirdi.

MECLİS ÖNERGESİNİ YENİDEN PAYL...

Buldan trafik kazası Denizli Buldan yolu Şeref Arpacı ölüm yolu soru önergesi