Başkan Tatık, Yahşilerlilerle buluştu

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Yahşiler Mahallesi’ne konuk oldu.

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Yahşiler Mahallesi’ne konuk oldu. Sabah namazını mahalle camisinde kılan Başkan Tatık, namazın ardından vatandaşlarla çay ve simit eşliğinde kahvaltı yaptı.

Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Tatık, vatandaşların şikayet ve taleplerini tek tek dinleyerek not aldı. Başkan Tatık, belediye olarak her saat vatandaşın yanında olduklarını ve talepleri dikkate alarak çözüm üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Gönül belediyeciliği anlayışını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tatık, “Yahşiler Mahallemizde sabah namazı sonrası vatandaşlarımızla buluştuk. Sohbetlerimizde yine sözün kıymetini, gönüllere dokunmanın önemini hatırladık” dedi.

Tavaslıların memnuniyetini önemsediklerini belirten Tatık, hizmetin gece gündüz demeden her mahalleye ulaştırılması için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Tavas Belediye Başkanı Yahşiler Mahallesi buluşma sabah namazı ziyareti