Denizli’de yaşanan anlamlı olay, dürüstlüğün ve insanlığın güzel bir örneğini ortaya koydu. Bir tekstilci, yolda bulduğu yüklü miktardaki dövizi sahibine ulaştırmak için seferber oldu.
YOLDA BULDUĞU PARANIN SAHİBİNİ ARADI
Merkezefendi ilçesinde iş insanı Kamil Balkan, aracıyla seyir halindeyken Denizli Devlet Hastanesi yakınlarında 2.580 dolar buldu. Büyük bir sorumluluk örneği gösteren Balkan, paranın gerçek sahibini bulabilmek için sosyal medyada paylaşım yaptı ve emniyet yetkililerinden destek istedi.
BEKÇİDEN GELEN HABERLE HAREKETE GEÇTİ
Çabaları kısa sürede sonuç veren Kamil Balkan, bir bekçi arkadaşının Çınar Karakolu’na giderek parasını kaybettiğini bildiren bir kişinin olduğunu söylemesiyle harekete geçti. Paranın sahibi olduğu öğrenilen İsmail Balaman da tekstil sektöründe çalışıyordu.
KARAKOLDA TESLİM EDİLDİ
Balkan, doğrulama sürecinin ardından yaklaşık 100 bin TL değerindeki 2.580 doları Çınar Karakolu’nda sahibine teslim etti
HABERİN TAMAMINI GÖRMEK
İÇİN TIKLAYIN