Denizli Cumhur ittifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir oldu

AK Parti, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için işadamı Halil Pekdemir'i resmi olarak aday gösterdi.

Denizli'nin başarılı iş insanlarından biri olan Halil Pekdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Daha önce İl Genel Meclisi Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekilliği, Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunan Pekdemir, yerel seçimlerde Ak Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 

Halil Pekdemir'e, akşam saatlerinde gelen telefonla adaylık tevdi edildi. Pekdemir'in adaylığı, yarın Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında resmi olarak kamuoyuna duyurulacak. Toplantıda, Ak Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı olan Halil Pekdemir'in vizyonu ve projeleri halkla paylaşılacak.

Halil Pekdemir