Kentin ekonomisine büyük katkılar sağlayan ve iş dünyasında örnek gösterilen isimlerden biri olan Duman, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.
HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI
Dün öğle saatlerinde evinde rahatsızlanan Efraim Duman, kaldırıldığı hastanede akut akciğer rahatsızlığı teşhisi konularak yoğun bakıma alındı. Gece saatlerinde bilincini kaybeden Duman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
DENİZLİSPOR ESKİ BAŞKANI YURDAL DUMAN’IN BABASIYDI
Denizlispor’un eski başkanlarından Yurdal Duman’ın babası olan Efraim Duman, 1963 yılında cam sektörüne adım atarak Campet A.Ş.’yi kurmuş ve sektörde önemli başarılara imza atmıştı.
CENAZE TÖRENİ YARIN DÜZENLENECEK
Merhum Efraim Duman’ın cenazesi, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Ailesi ve yakınları, Denizli iş dünyasına büyük katkıları bulunan Duman’ı son yolculuğuna uğurlamaya hazırlanıyor.
HABERİN TAMAMINI GÖRMEK
İÇİN TIKLAYIN