Denizli Valisi’nden yangın nöbetindeki kahramanlara ziyaret

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, orman yangınlarıyla mücadele eden ekiplere destek ziyaretinde bulundu. Şehit İbrahim Demir için başsağlığı diledi.

DENİZLİ HABER – Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, yangın sezonunda ormanlarımızı korumak için gece gündüz demeden mücadele eden kahramanlara destek ve moral vermek amacıyla kapsamlı bir ziyarette bulundu. Ziyarete İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Hıdır Ayçiçek ve AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun da eşlik etti.

YANGINLA MÜCADELE MERKEZİNE ÇIKARMA
Heyet, ilk olarak Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Yangın Harekat Merkezi’ni ziyaret ederek bölgedeki orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı. Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, yangınlara karşı alınan önlemleri ve yangın anında yürütülen koordinasyon faaliyetlerini detaylı şekilde aktardı.

HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizli Valisi orman yangını yangın ekipleri İbrahim Demir Çökelez Gözetleme Kulesi