Denizli'de 180 Koruyucu Aile 216 Çocuğa Umut Oldu

Denizli’de 180 koruyucu aile, 216 çocuğa umut oldu. Koruyucu Aile Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, çocuklar gönüllerince eğlendi; Vali Ömer Faruk Coşkun ailelerle yakından ilgilendi.

2025 Aile Yılı ve 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda PASVAK Aşevi Merkezefendi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Koruyucu Aile Etkinliği, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte 180 koruyucu aile ve onların yanında sevgiyle büyüyen 216 çocuk yer aldı.

Programa Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ekrem Boran, PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı. Etkinlikte, koruyucu aile sisteminin önemi vurgulanırken, çocukların gelişimi için sağlanan güvenli ortamın değeri bir kez daha hatırlatıldı.

Vali Coşkun yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:“Koruyucu aile olmak, sadece bir çocu...

Denizli koruyucu aile sayısı 2025 aile yılı etkinliği çocuk hizmetleri Denizli PASVAK sosyal etkinlik Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun