Denizli’de 450 Yetim Çocuk Aynı İftar Sofrasında Buluştu

Türk Kızılay Denizli İl Merkezi’nin Dünya Yetimler Günü kapsamında düzenlediği iftar programında 450 yetim çocuk ve aileleri aynı sofrada buluştu.

Türk Kızılay Denizli İl Merkezi Başkanlığı, Dünya Yetimler Günü kapsamında düzenlediği özel iftar programında 450 yetim çocuk ve ailesini aynı sofrada buluşturdu. Ramazan ayının bereketi ve dayanışma ruhunun hissedildiği programda çocukların yüzü hem etkinlikler hem de hediyelerle güldü.

Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik iklimini yansıtan programda, çocuklar ve aileleri sıcak bir ortamda bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı. Organizasyonda çocukların mutluluğu ve ailelerin memnuniyeti dikkat çekti.

PROTOKOL ÜYELERİ ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Programa Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı. İftar boyunca masaları tek tek dolaşan Köşger, çocuklarla sohbet ederek onların Ramazan sevincine ortak oldu ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Programa ayrıca HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizli Kızılay Dünya Yetimler Günü Denizli iftar programı yetim çocuklar iftar Kızılay Denizli etkinliği