Denizli'de 9 günlük tatil için terminale akın ettiler

Denizli'de günlük bayram tatiline erken çıkanlar terminale akın etti.

Bayram tatilini değerlendirmek  isteyen Denizlililer şimdiden Denizli terminalinin yolunu tuttu. 9 günlük tatili fırsat bilen Denizlililer Akdeniz ve Ege sahillerindeki tatil mekanlarına akın ediyor. Firmalar ek seferlerle talebi karşılamaya çalışıyor.

Bayram tatilinin 9 gün olmasıyla beraber aile ve akraba ziyaretlerinin yanı sıra tatil planları yapanlar erkenden Denizli Terminali'ne akın etti. Şimdiden tükenen biletler sonrası firma sahipleri talebe ek seferlerle cevap vermeye çalışırken, Denizlililer en çok Akdeniz ve Ege kıyılarını tercih edenlerden oldu. Dönüş biletlerinin şimdiden tükendiğine dikkat çeken firma yetkililerinin tek şikayeti ise, bayramın son günü yaşanan yoğunluk. Yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşın mağdur olmaması için bayram tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş için son günü beklememesi istendi.

ramazan bayramı denizli24 haber tatil 9 günlük tatil #denizli haber #denizli #denizli haberleri #denizli güncel #denizli yerel haber #denizli son dakika haber #denizli bugün #haber denizli #denizli son dakika #24 denizli #denizli24haber #denizli haber arşivi #Denizli Gazetesİ #denizli haber kanalları #denizli son dakika haberleri #denizli gazeteleri