Denizli'de belediye otobüsü ortalığı dumana boğdu

Merkezefendi ilçesinde, yolcu almak için durakta duran Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsünün motor kısmından bir anda dumanlar yükseldi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde belediyeye ait bir halk otobüsü durakta yolcu almak için durduğu sırada motor bölümünden çıkan dumanlar kısa süreli paniğe yol açtı. Otobüs şoförünün hızlı müdahalesiyle yolcular güvenli şekilde tahliye edildi.

DUMANLAR YÜKSELİNCE HIZLICA TAHLİYE EDİLDİ

Olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Valilik durağında meydana geldi. Yolcu almak için duran Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsünün motor kısmından bir anda yoğun dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar şoföre bilgi verirken, sürücü kısa sürede yolcuları araçtan indirerek olası bir faciayı önledi. Otobüsün çevresinde bekleyen diğer yolcular da güvenli bir alana yönlendirildi.

PANİK YAŞANDI, ALEV ALMADAN MÜDAHALE EDİLDİ

HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizli otobüs yangını Denizli halk otobüsü tahliye Merkezefendi otobüs duman Denizli Valilik durağı olay Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye