Denizli’de cinayet şüphelileri Bandırma’da yakalandı

Denizli’de 10 Eylül’de meydana gelen kasten öldürme olayıyla ilgili aranan 2 şüpheli, Bandırma’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, olayın şüphelileri C.B. (22) ve H.B. (40)’nin Bandırma’da saklandıkları bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan araştırmalar sonucunda şüphelilerin bir işletmede konakladıklarını tespit etti.

14 Ekim sabahı gerçekleştirilen operasyonda gerekli güvenlik önlemleri alınarak C.B. ve H.B. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde, kaldıkları odalarda ve kullandıkları araçta yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla şüpheliler, gerekli işlemler için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Denizli cinayet Bandırma operasyon polis yakaladı