Altıntop Mahallesi’nde bulunan Denizli Konağı’nda hizmete giren Emekli Evim’in açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti. Açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, emeklilerin artan yaşam maliyetleri karşısında zorlandıklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeyle önemli bir adım attığını belirtti. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür ise bu mekânın emekliler için bir buluşma noktası olacağını vurguladı.

“EMEKLİLERİN SOSYAL YAŞAMINA DESTEK OLUYORUZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini dile getirerek, şunları söyledi:
...