Denizli’de ev yangını paniğe neden oldu

Denizli’de bir anda evi saran yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Denizli’nin Sarayköy ilçesi Bala Mahallesi’nde çıktı. Edinilen bilgilere göre, iki katlı bir evin giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Evden yükselen yoğun dumanları fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, alevlerin sardığı ev kullanılamaz hale geldi. Soğutma çalışmalarının ardından ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Sarayköy yangın Denizli itfaiye ev kullanılamaz hale geldi