Denizli’de Genç Avukat Site Otoparkında 40 Araca Zarar Verdi

Denizli’de genç avukat F.K., elindeki sopayla site otoparkındaki çok sayıda aracın cam ve aynalarını kırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir sitede yaşayan genç avukat, akşam saatlerinde site içerisinde büyük paniğe yol açtı. Olay, Cumartesi günü Umutkent 2 Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ailesiyle birlikte aynı sitede ikamet eden F.K., henüz belirlenemeyen bir nedenle eline aldığı sopayla otoparkta bulunan araçlara zarar vermeye başladı.

Sitede park halinde bulunan yaklaşık 40 aracın cam ve aynalarını kıran F.K., kısa sürede site sakinlerinin tepkisini çekti. Daha önce de benzer davranışlarda bulunduğu öne sürülen avukat hakkında site sakinleri şikâyetçi oldu.

Zarar gören araçlarda polis ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Denizli haber Merkezefendi olay araçlara zarar genç avukat Umutkent Sitesi