Denizli’de otomobil ağaca ok gibi saplandı; 2 ölü, 1 ağır yaralı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki genç yaşamını yitirirken, bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, İzmir karayolu Menderes Bulvarı üzerinde Sanayi Köprülü Kavşak yakınlarında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.T. (26) idaresindeki 20 R 9599 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki refüjde bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç ağaca adeta saplandı.

Denizli’de 2 genç feci kazda öldü

2 genç hayatını kaybetti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü S.T., itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla çıkarılarak ağır yaralı halde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Baran Tuncer (23) ve Ezgi Elçin Ünal (22) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Gençlerin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Denizli Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Denizli’de ağaca ok gibi saplanan otomobilde 2 genç hayatını kaybetti HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizli ölüm İbrahim baran tuncer Ezgi elçin Ünal