Yıllarca Denizli Serinhisar’da mezbahasında bağırsakçılık yapan ve meşhur Akçeşme Kokoreç’in sahibi olarak tanınan Ahmet Çal’ın vefatı, Denizli halkını derinden üzdü.
Ahmet Çal’ın Cenazesi Bugün Toprağa Veriliyor
Uzun yıllar Denizli’de kokoreç denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Ahmet Çal’ın cenazesi, bugün öğle vakti Fetih Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Sevenleri ve yakınları, Çal’ı son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelecek.
Denizli Esnafı Ahmet Çal’ı Unutmayacak
Ahmet Çal, Denizli’de kokoreç denince akla gelen isimlerden biriydi. Serinhisar’daki mezbahada yıllarca bağırsakçılık yaparak sektörde deneyim kazanan Çal, Akçeşme Kokoreç’i açarak şehrin en sevilen lezzet duraklarından birini oluşturdu. Onun vefatı, Denizli esnafı ve halkı arasında derin bir üzüntü yarattı.