Denizli'de yürek burkan görüntü gündem oldu

Denizli’de PAÜ Hastanesi çevresinde battaniyeye sarılı halde kaldırımda yatan yaşlı adamın görüntüleri gündem oldu. Kullanıcılar yetkililere yardım çağrısı yaptı.

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi çevresinde kaldırımda battaniyeye sarılı halde yatan, evsiz olduğu iddia edilen yaşlı bir adamın görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Paylaşımlarda yetkililere çağrı yapılarak yaşlı adamla iletişime geçilmesi ve gerekli desteğin sağlanması istendi.

 Kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan görüntülerde, yaşlı adamın kaldırım üzerinde yerde yattığı görüldü. Kullanıcılar özellikle soğuk hava koşullarında bu durumun insan hayatı açısından risk taşıdığına dikkat çekerek, sosyal hizmetler ve ilgili kurumların devreye girmesi gerektiğini ifade etti.

SOSYAL MEDYADAN YETKİLİLERE ÇAĞRI
Görüntüyü paylaşan kullanıcılar, yaşlı adamın korunması ve güvenli bir ortama alınması için çağrıda bulunarak, ilgili birimlerin acil şekilde harekete geçmesini istedi.

“UZUN SÜREDİR BÖLGEDE” İDDİASI HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizli haber PAÜ Hastanesi evsiz yaşlı adam sosyal yardım çağrısı soğuk hava Denizli