Denizli Haber- Denizlispor Başkanı Erhan Ergil, kulüpte yaşanan yönetimsel sorunlar, ekonomik sıkıntılar ve kendisine yönelik baskılar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ergil, kulübün bilinçli şekilde kaosa sürüklendiğini iddia ederek, içeriden ve dışarıdan çeşitli engellemelerle karşı karşıya kaldığını belirtti.
“Denizlispor’un yok olmasını isteyenler var”
Kulübü ayakta tutmak için büyük bir mücadele verdiğini söyleyen Ergil, “Bu takımın ligde kalmasını istemeyenler var. Krizler yaratılıyor, yöneticiler bölünmeye çalışılıyor, içeriden adam satın alınıyor. Her gün yeni bir kaos senaryosu ile karşı karşıya kalıyoruz” ifadelerini kullandı.
“Maddi sıkıntılarla boğuşuyoruz”
Denizlispor’un finansal anlamda ciddi zorluklar yaşadığını vurgulayan Ergil, “Ocak ayı maaşlarını ödedik, ancak Şubat ayı maaşları duruyor. Prim alacakları da mevcut. Sponsor bulmakta zorlanıyoruz, bulduğumuz sponsorlar ise baskı altına alınarak vazgeçiriliyor” dedi.
“Yönetim içinde bölünmeler var”
Yönetim kurulunda uyumsuzluk yaşandığını dile getiren Ergil, “Çalışan birkaç kişi var, geri kal...