Gazeteci Kubilay Demir ve Şeyma Çölgeçen evlendi

Gazeteci Kubilay Demir ve Şeyma Çölgeçen, düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi.

Denizli'de gazeteci Kubilay Demir ve Şeyma Çölgeçen, düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Deda Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah ve düğün töreni, kentte gecenin en çok konuşulan etkinliklerinden biri oldu.

Nikahı, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıyarken, genç çiftin “evet” sözleri salonda büyük bir coşku yarattı. Gecede, davetliler çiftin mutluluğuna alkışlarla eşlik etti.

Törene; AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, PAÜ Rektörü Mahmut Güngör ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever gibi isimler de katıldı. Protokol üyeleri, genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Mutlulukları yüzlerinden okunan Kubilay Demir ve Şeyma Çölgeçen çifti, “Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Denizli düğün Kubilay Demir Şeyma Çölgeçen