Denizli’nin Çivril ilçesi Akpınar Mahallesi’nde bulunan Şehit Kağan Kandemir Camisi'nde dikkat çeken bir olay yaşandı. Babasıyla birlikte camiye gelen küçük bir çocuk, namaz sırasında yaşlı bir adamın altından taburesini çekti. O anlar caminin güvenlik kamerasına yansıdı.
ÇOCUK SAFLARA YAKLAŞIP TABUREYİ ÇEKTİ
Namaz kılınmaya başlandığı sırada, cami içerisinde dolaşan çocuk bir anda cemaat saflarına yöneldi. Rükûya eğilen yaşlı adamın oturduğu tabureyi çekerek oyununa devam eden çocuk, olayın ardından caminin arka bölümüne geçti.
YERE DÜŞEN YAŞLI ADAM NAMAZINA DEVAM ETTİ
Secdeye gitmek için yeniden tabureye oturmak isteyen yaşlı adam, altındaki taburenin yerinde olmadığını fark etmeden dengesini kaybederek yere düştü. Ancak düşmesine rağmen, namazını bırakmadan ibadetine devam etti.
O ANLAR KAMERADA
Camiye yerleştirilen güvenlik kamerası, yaşanan bu anları saniye saniye kaydetti. G...