“Ölüm Yolu”ndaki Kazada Son Durum: Taburcu Sayısı 19’a Çıktı

Denizli'nin Buldan ilçesinde personel midibüsünün devrilmesiyle yaralanan 22 kişiden 19’u taburcu edildi. Sürücü A.R. ile 2 yaralının tedavisi sürüyor; 22 yaşındaki Kadriye Koçan yaşamını yitirdi.

Buldan’da memurları taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 22 kişiden 19’u tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazada yaşamını yitiren Kadriye Koçan’ın acısı sürerken, sürücü A.R. ile 2 yaralının hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

22 YARALIDAN 19’U EVİNE DÖNDÜ
“Ölüm yolu” olarak adlandırılan güzergâhta yaşanan kazanın ardından hastanelere kaldırılan 22 yaralıdan 19’unun taburcu edildiği belirtildi. Vücudunda kırıklar olduğu ifade edilen midibüs sürücüsü A.R. (62) ile 2 kişinin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

SÜRÜCÜNÜN İLK İFADESİ: YAĞIŞ VE KAYGAN ZEMİN
Sürücünün hastanede alınan ilk ifadesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini ve...

Buldan midibüs kazası Denizli Buldan karayolu Kadriye Koçan 20 RF 777 yaralılar taburcu